Ledelsesændringer i Jutlandia, Stevedoring

Fra venstre: Kim List og Michael Rud

Kim List har per 31. oktober valgt at opsige sin stilling som Operations Manager, Stevedoring i Jutlandia. Kim har valgt at søge nye udfordringer og har dermed sagt ja til en stilling andet steds som Projekt & HSE Manager, hvor han bl.a. skal varetage opgaver med at binde afdelinger sammen med henblik på intern koordinering og optimering.

Kim har ydet en altid loyal og dedikeret indsats for Jutlandia samt som leder for sit team, og med afsæt i vores værdier og strategi været medvirkende i at opnå den vækst, vi igennem de seneste år, har oplevet.

”Det har været seks gode og givende år som leder for stevedoreafdelingen, og en fantastisk rejse jeg har haft æren af at deltage i sammen med Jutlandia. Jeg har i denne tid lært utroligt meget om de mekanismer, der driver en virksomhed som Jutlandia, og frem for alt fået et indgående kendskab til havneområdet. Det er nogle utrolig dygtige supervisors Jutlandia har og det har været en sand fornøjelse at arbejde tæt sammen i teamet hver eneste dag. Det er nu tid til nye udfordringer på min vej, og jeg har fuld tillid til at overlade ansvaret til Michael Rud, som ny Stevedore & Wind Manager", Siger Kim List. 

Kim har sidste arbejdsdag hos Jutlandia den 31. oktober 2018 og vi ønsker ham stort tillykke med de nye udfordringer og god vind fremover.

Vi byder ny Stevedore & Wind Manager hjerteligt velkommen

Den 1. oktober tiltrådte Michael Rud stillingen som Stevedore & Wind Manager i Jutlandia.
Udover at overtage ledelsen og ansvaret for Stevedoreafdelingen efter Kim List, vil Michael få ansvaret for udviklingen af specielt vindaktiviteterne i Jutlandia.

Michael er 42 år og bosiddende i Esbjerg.

Michael kommer senest fra en stilling i Hamburg, hvor han har haft ansvaret for transportkoordinering, hvilket blandt andet har givet Michael en meget bred erfaring og et stort netværk indenfor vindindustrien. Disse kompetencer går godt i spænd med Jutlandias strategiske mål og visioner indenfor servicering af vindmøllebranchen. Desuden har Michael en god erfaringsbaggrund og uddannelse indenfor shipping og agency fra lokale virksomheder på Esbjerg Havn, og har også tidligere arbejdet som leder i en transportafdeling og før det som daglig leder af et preassembly site.

Michael Rud, Stevedore & Wind manager siger:

Jeg mærker tydeligt en god virksomhedskultur, og ikke mindst hvordan afdelingen brænder for jobbet. Det faktum at eksterne interessenter endda uddeler store roser til Jutlandia som virksomhed samt kollegerne herunder min forgænger som individer, bekræfter kun mit indtryk. Jeg glæder mig til at lære Jutlandia og kollegerne godt at kende, og vil gøre mit til, hurtigst muligt, at blive en integreret del af ”holdet”, og dermed få sat et positivt aftryk.

I den kommende tid vil jeg arbejde hårdt for at sætte mit præg på fremtidigt vækstmål via mine tidligere erfaringer fra havnevirksomhed og ikke mindst mine år som projektspeditør og på kundesiden. Opnåelsen af vækstmål skal ske via konstant kundefokus og jobmotivation hos kollegerne. Vi skal fortsat levere stor kvalitet til eksisterende kunder, og sideløbende vil jeg understøtte det gode arbejde, som Jutlandia har iværksat omkring mersalg til eksisterende kunder samt nysalg.

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.