Vi styrker vores bestyrelse

Søsterselskaberne A/S J. Lauritzen’s Eftf og Jutlandia Terminal A/S har fået ny bestyrelsesformand og har samtidig udvidet bestyrelsen.

De 2 primære driftsselskaber i Harbour Group Holding har netop indsat Kim Hedegaard Sørensen som ny bestyrelsesformand, hvor han overtager posten fra Kasper Svarrer. Kasper Svarrer har ønsket at træde mere i baggrunden i familiefirmaet og har derfor overgivet ansvaret for de 2 virksomheder til Kim Hedegaard Sørensen. 
Kim Hedegaard Sørensen har lang international erfaring i transport verdenen fra Maersk gruppen, som CEO for Blue Water Shipping og pt som CCO for Panalpina i Europa. ”Vi er meget ydmyge over at kunne tiltrække en kompetence som Kim til vores familievirksomhed, og der har vores stærke værdier og ønske om vækst, været en stor motivationsfaktor for Kim” - udtaler Kasper Svarrer.

Bestyrelsen er yderligere forstærket med Ulf Preisler, IT direktør hos Danske Fragtmænd og Jens Peter Thomsen, CEO hos Ocean Team Scandinavia. 
Ulf har utroligt stærke IT kompetencer, hvor han er en af de skarpeste i landet på sit felt. Digitale løsninger er vigtige konkurrence og vækst parametre for transportbranchen, og derfor opgraderer vi vores kompetencer her.
Jens Peter kender Olie, Gas og vind branchen indgående, kommer med stor international erfaring og har samtidig en udviklingstilgang, som vi synes er helt unik og som vi tror vi kan drage stor nytte af.

Bestyrelsesholdet, ud over Kim H Sørensen, Ulf Preisler og Jens Peter Thomsen, består af Kasper Svarrer, Kristian Svarrer, Mikael Würtz, advokat og partner ved Dahl Advokatpartnerselskab og Jørn Johansen, Group CEO Skanlog A/S.

Vi ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen, med de ekstra kompetencer og mennesker som vi har fået tilført. Vi glæder os samtidig til rejsen som vi skal ud på, i en meget foranderlig verden, specielt fordi vi er sikre på at potentialet i J. Lauritzen og Jutlandia Terminal langt fra er indfriet endnu.

For spørgsmål kan CEO, Kristian Svarrer kontaktes på tlf 20472046

 

FREMTIDEN TILHØRER DE GLADE

Kasper og Kristian Svarrer

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.