Vores værdier

Fremtiden tilhører de glade!

 

Hos J. Lauritzen’s Eftf. og Jutlandia Terminal ønsker vi at gøre en positiv forskel for både kunder og medarbejdere.

For at holde fokus på god kundeservice, et godt arbejdsmiljø og undgå stress, bekender vi os til følgende:

  • Vi er drevet af vore kunder og eksisterer for at bringe værdi ind i deres dagligdag. Vi forudser deres behov og stræber efter at overgå deres forventninger. 
  • Vi respekterer individet og tror på, at personer, der behandles med respekt og får overdraget et ansvar, reagerer ved at yde deres bedste. 
  • Vi vogter over og bevarer virksomhedens ressourcer med samme omhu, som var det vore egne personlige og private ressourcer. 
  • I alt hvad vi foretager os, er vi venlige, høflige, fair og empatiske, samt altid troværdige. Vi står inde for vores arbejdsplads. 
  • Det gode arbejdsmiljø starter hos os selv. Vi har altid en positiv ånd. Vi accepterer ikke negativ energi og adresserer det, hvis vi møder det. Ledelsen ved samtidig, at de har det overordnede ansvar for det gode arbejdsmiljø.

 

Hent vores værdiplakat her

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.