Vores nye Logistics & Project Specialist er Lene

Hun sprang direkte ind i teamet, som havde hun været her i årevis

Lene er sprunget direkte ind i kemi, logistik og told-teamet som vores nye Logistics & Project specialist, og allerede fra dag et skabt sin plads på holdet. Vi kan også tydeligt se, hvordan teamet gør plads til nye kollegaer og byder dem varmt velkommen, ligesom resten af virksomheden, og det er vi faktisk rigtig stolte over.

Der er sket en hel del i netop dette team, som er vokset stødt i den seneste periode. Foruden Lene, der startede den 1. december, har vi også netop budt velkommen til Helene, der er rykket med ifm. overtagelsen af aktiviteter fra IAT, samt vores nye studentermedhjælper, som vi har lokket til at starte op som elev til februar. I februar byder vi ligeledes vores nye chef til afdelingen velkommen. Ja, som i nok kan høre, sker der ikke så lidt - og det er spændende. Det er spændende, når tingene rykker sig. Det er spændende, når noget bliver større. Det er spændende at lære disse nye mennesker at kende, som vi byder velkommen i vores lille/store familie hernede på havnen hos Jutlandia i Esbjerg.

Lene er som Logistics & Customs Specialist primært tilknyttet vores kemiforretning, men bistår samtidig de øvrige forretningsområder i afdelingen. Hun kommer senest fra en stilling hos IAT, hvor hun har været ansat i 17 år.
Vi har i det seneste år fået tre nye kollegaer fra IAT, som vi den 1. januar 2024 overtog sø- og luftfragtsaktiviteter fra. Læs mere om overtagelsen her.

 

Lene bor i Sædding sammen med sin mand og deres to børn.

Når hun holder fri, bruger hun meget tid på deres hund, samt i deres sommerhus.

Vi glæder os utroligt meget over at have fået Lene med ombord på holdet og over at få glæde af hendes store erfaring inden for både havnelogistik og spedition.

Hjertelig velkommen til Lene, og tak fordi du valgte os!

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.